Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/cornezf100/domains/djavaconsults.nl/public_html/class/class.php on line 7
Assistentie bij uw visumaanvraag voor Nederland of BelgiŽ vanuit IndonesiŽ.
Wie zijn wij

díJavaConsults is ontstaan in 2011 nadat nieuwe visumregels dreigden te wordeningevoerd, namelijk de vingerafdrukplicht bij visumaanvragen, plaatsvindend opde Nederlandse ambassade of consulaten. Hierdoor werden de consulaireagentschappen in IndonesiŽ gesloten. Voor vele IndonesiŽrs is het niet meermogelijk nog informatie en advies (m.b.t. visa voor de Benelux-landen) in tewinnen dicht bij huis. In Yogyakarta bevond zich ťťn van de consulaireagentschappen (in Nederlandse handen) dat jarenlang visumapplicaties hadgeaccepteerd en advies had verstrekt. Opgedane kennis en ervaring leekbruikbaar voor de opzet van díJava Consults, informatie- en adviesbureau voorde zgn. Schengen-visa. 

 

Hoewelvisuminformatie wordt verstrekt op de websites van de Nederlandse/Belgischeoverheid, ambassades en visumbureau VFS Global, is er naast een overkill aannon-specifieke informatie evenzo een tekort aan info voor speciale situaties,en zijn de finesses waarop een visumbeslissing kan ďstaan dan wel vallenĒ nietmakkelijk te achterhalen. En het zijn dikwijls (het ontbreken van) deze detailswaarop een besluit negatief dan wel positief kan uitvallen. Onze kracht is danook de smallscale benadering. De persoonlijke begeleiding enaandacht blijft voorop staan; iets dat ook nodig is omdat men anders wederomverzandt in grootschalig bureaucratisch gewoel. Het is altijd prettig allesonder 1 dak te hebben en zo duidelijk mogelijk te worden geÔnformeerd. Onze adviesfunctiekan hoofdzakelijk per email/internet verlopen maar wilt u voor de uitgenodigdepartij hulp ter plaatse, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Wij sprekenNederlands, Indonesisch en Engels. Onze service biedt u de mogelijkheid uwfamilie, vriend(en) of partner(s) bij te staan bij hun visumaanvraag. Andere activiteitenvan ons bureau - verkregen door opgedane kennis en ervaring - zijn o.a.informatieverstrekking t.b.v. een voorgenomen huwelijk, bemiddeling bijlegalisaties van Indonesische documenten zoals geboorteaktes en huwelijksaktes,beŽdigde vertalingen, assistentie en representatie voor Nederlandse enBelgische bedrijven, commercieel onderzoek, info m.b.t. bedrijfscultuur enmaatschappelijke aspecten van het leven en werken in IndonesiŽ etc.


Nieuws
Nederlandse ambassade in Jakarta
Link 1
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Link 1
Nederlands leren in Indonesië
Link 1
Link 2
Reisverzekeringen
Link 1
Link 2
Link 3
Vliegtickets
Link 1
Link 2
Link 3
Home    |     Wie zijn wij    |     Visa    |     Contact    |