Visa

U bent op zoek naar assistentie bij een visumaanvraag voor de Benelux vanuit Indonesië? En het gaat om een verblijf van maximaal 90 dagen???
Hierbij kunnen wij u begeleiden d.m.v. de inspectie van de benodigde documenten zodat de aanvrager tijdens de aanvraag niet op en neer naar het Visa Application Centre VFS Global hoeft te reizen (om eventuele aanvullingen te voldoen) en goed beslagen ten ijs komt. Visumbeoordeling kan binnen 2 weken afgerond zijn, mits……alles in orde is, compleet is en het reisdoel duidelijk. Is een aanvraag onvolledig, dan wordt dit verzoek niet aangenomen en geretourneerd aangezien het teveel tijd kost incomplete dossiers in behandeling te nemen, en kan men onverrichter zake weer huiswaarts keren om vervolgens een nieuwe afspraak te maken voor een volgende visite aan het loket.

U wenst persoonlijk begeleiding en assistentie bij de visumaanvraag voor de door u uitgenodigde partij: (schoon)familie, vrienden, (zaken)partner???
Wij kunnen met u als de uitnodigende partij/garantsteller contact onderhouden m.b.t. de van uw zijde benodigde documenten voor de aanvraag; gewoonlijk via grondig email contact.??De vereiste documenten vanuit Nederland kunnen direct per email worden verzonden. Tevens zal contact worden opgenomen met de Indonesische partij waarbij deze zal worden ingelicht betreffende diens noodzakelijke documenten.
Na het maken van een?on-line?afspraak bij VFS (indien noodzakelijk met onze hulp) kijken we nogmaals het aan te leveren dossier na met de Indonesische partij en bereiden deze voor op de aanvraag en interview.

Houdt u er rekening mee dat men te allen tijde kan beslissen aanvullende informatie op te vragen of zelfs de aanvraag door te zenden voor advies aan de autoriteiten in Nederland of België. Evenzo worden alleen bonafide aanvragen aangenomen.

Voor een verblijf van maximaal 90 dagen, een Visum Kort Verblijf, moet men doorgaans een Schengenvisum aanvragen dat geldig is voor 25 Europese landen. (Een zgn. Benelux-visum is uitsluitend verkrijgbaar in noodgevallen op de Nederlandse ambassade.) ??De data van geldigheid staan gedrukt op de visumsticker. Dikwijls wordt er een visum afgegeven dat qua tijdsduur langer geldig is dan aangevraagd; dit indien men later vertrekt dan aangegeven. Houdt wel altijd rekening met de datum van??arrival??in het Schengengebied; men kan niet eerder vertrekken en zal worden geweigerd op de luchthaven.??

VISA:

Aanvraag (Schengen) visum Nederland en België voor Indonesië:

Wat houdt onze visumassistentie in?

  • het verstrekken van informatie omtrent de benodigde dokumenten evenals informatie inzake het aanvraagproces aan zowel de Nederlandse/Belgische sponsor of uitnodigende partij als aan de Indonesische applicant.??
  • het controleren van de benodigde dokumenten aan zowel Nederlandse/Belgische als Indonesische zijde.
  • steun bij het invullen van de visumaanvraagformulieren.
  • Indien gewenst, hulp bij afspraak voor visumaanvraag (on-line) bij Visa Application Centre VFS Global.
  • voorbereiding van de Indonesische partij op aanvraag en interview bij bovengenoemde instantie.
  • de algehele coördinatie van visumaanvraag.

Afhankelijk van de reden van bezoek, leeftijd, gezinssituatie, baan, school, studie, etc. zullen wij uw Indonesische (schoon)familie, vrienden of (zaken)partner(s) terdege voorbereiden voor de aanvraag. Zowel het aanvraagdossier als de ingevulde visumaanvraagformulieren worden grondig door ons nagekeken. Vervolgens vindt er een voorbereiding plaats voor het interview dat op het Visa Application Centre VFS Global zal worden afgenomen. Allerlei vragen m.b.t. de aanvraag zullen wij behandelen met de aanvragende partij.

Kortom, uw Indonesische familie, vrienden of partners kunnen met een tevreden en gerust hart naar de visa-centers van VFS met hun compleet applicatiedossier en de juiste informatie inzake het interview bij VFS, met in hun achterhoofd de notie dat men te allen tijde raad kan inwinnen bij ons.

Nieuws
Nederlandse ambassade in Jakarta
Link 1
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Link 1
Nederlands leren in Indonesië
Link 1
Link 2
Reisverzekeringen
Link 1
Link 2
Link 3
Vliegtickets
Link 1
Link 2
Link 3
Home    |     Wie zijn wij    |     Visa    |     Contact    |